Model voor één dag

Experiences
Experiences
$ 167
Per participant
Per Month

Request to Book

About this activity

Heb je altijd al eens een fotoshoot willen doen maar vind je van zelf niet de juiste uitstraling of vormen te hebben? Geen nood! Iedereen is uniek en verdient trots te zijn op zichzelf! Daarom... Grijp deze kans en boek je fotoshoot!


About your Mentor
Hoi,

Mijn naam is Ellen Bolckmans, woonachtig te Dessel, België. Een mooi dorpje in de Kempen. Ondanks ik er graag vertoef ben ik ook veel op verplaatsing als fotograaf. Ik werk over heel het land en daarbuiten. Een 12 jaar geleden ben ik als fotograaf beginnen werken. Mijn grootste passie en expertise ligt in de modewereld. Ik fotografeer voornamelijk fashion, modellen, en werk hierbij hoofdzakelijk met natuurlijk licht. Daarnaast ben ik regelmatig werkzaam als vastgoedfotograaf of interieurfotograaf. Het is allemaal begonnen met een intrinsieke interesse naar interieur, decoratie, wat is mode etc... Ik ben zelf een zeer modebewuste persoon. Dit uit zich ook in mijn werk, en mijn privéleven.

Het laatste jaar heb ik me vooral gericht op doodgewone mensen die graag eens voor de lens staan. Een vriendinnenshoot, een vrijgezellenfotoshoot, een ouder-kind-shoot... Noem maar op!

Door mijn diverse fotografische kennis kan ik je op allerlei vlakken begeleiden. Gaat het over portretten, kleur/z-w, landschappen, vastgoed, you name it. Ik geef je advies.

Al jaren fotografeer ik met Nikon, ik bezit een D800 en diverse lenzen. Zoals de 85mm, 24-70mm en 16-35mm. Heb je technische vragen over je camera? Let me know!

Naast mijn werk ben ik veel bezig met gezonde voeding, work-outs @ home en men ventje verwennen. ;-)

Wil je (nog) meer over me te weten komen? Of plan je graag een activiteit samen? Let me know! Let's shoot!

Liefs,
Ellen

Requirements and material
Eigen kledij meebrengen!

Details
DAY 1 · 09:00 − 20:00
Model voor één dag
- Je krijgt hierbij professionele begeleiding
- 1h durende shoot
- Make-up artiste aanwezig
- Je ontvangt 10 volledig geretoucheerde beelden
- Kledij zelf voorzien!

Group size
There are 2 spots available on this experience.

Advance Notice
(no advance notice)

Type
Experiences

Accessibility:
-

Cancellation

No review yet

About the host, Ellen

Ellen
Member since 2019-07-22 12:28:20

Meeting location